I denne lidenskapelige og harmoniske sommeren, ble en Norsk VerdensfolkKulturfestival med temaet ‘Ett Hjerte, En Verden, En Rytme’ holdt for fullt på Tøyen Tog den 17. juni. Det tiltrekker seg kunstnere, utøvere og kunstelskere fra mer enn 30 land. Vår forening var invitert til å delta, og følte kraften i musikk sammen, og skapte en resonans uten grenser.

Lærer Yang Ruoxis solodans viser unikt skjønnheten i den tusen år gamle rytmen i Kina; dansernes grasiøse rytme og smarte uttrykk skaper en rørende kunstnerisk atmosfære som lar publikum integrere seg fullt ut i den, og viser den unike kineseren dansestil.

Den papirklippede jenta fremført av snøengelforeningens barn har tiltrukket seg oppmerksomheten til utallige utenlandske publikummere med sin unike skjønnhet og kunstneriske uttrykk. Barna hadde på seg utsøkte bunader og viste lekre danser i form av papirklipp. Deres kvikke bevegelser ser ut til å tegne unike mønstre i luften, og hvert kutt er nøyaktig, og viser de utsøkte ferdighetene til kinesisk papirkuttekunst.

Det var mange kinesere i publikum, iført tradisjonelle kinesiske kostymer, og det kinesiske flagget var også et vakkert landskap; de var høytidelige og elegante, og de var dyktig integrert i den fantastiske atmosfæren av multikulturalisme.

Denne musikkfestivalen, med sitt unike tema og globale deltakelse, formidlet et viktig budskap til verden: Til tross for våre forskjellige land og kulturer, deler vi det samme hjertet, bor i samme verden, og kan finne felles glede og harmoni i musikkens rytme.

Den vellykkede avholdelsen av denne kulturfestivalen viser ikke bare sjarmen til musikk, men fremmer også prosessen med global kulturell utveksling og forståelse. Folk fra hele verden streber etter å øke interessen for ulike kulturer. Vår forening viser arven og den uendelige sjarmen til kinesisk kultur til verden gjennom folkedanser, og fremmer tradisjonell kinesisk kultur. Foreningen har gitt enestående bidrag til spredningen av kinesisk kultur .

Takk til direktørene i Snow Angel Multicultural Exchange Association. Jeg er stolt av lærer Yang Ruoxis solodans og barnas dans, takk til Zou Yan som utgjorde barna, og takk til foreldrene for deres støtte.

Bildene er fra Meng Xiangjun, Wang Caixin, video Wu Xiaoqing, Zou Yan.

Similar Posts