folk på scene

Det første storstilte forestillingen av Snøengel ble arrangert 3. september 2022 på Rommen skole og kultursenter.

I starten av forestillingen holdt presidenten Dr. i Psykologi Ola Wang en tale om forening oppstart og formål. Formålet med arbeid vårt i Snøengel er å fremme integrering av innvandrerbefolkningen i det norske samfunnet. Den andre talen ble holdt av seniorkonsulent Dr. Wang Ke Guang: Vår visjon i foreningen har en stor verdi for å bygge et likestilt og inkluderende samfunn. Andre medlemmer i styringsgruppen holdt også en liten tale før forestillingen. 

Scene ble innledet av 3 verter som snakket i kinesisk, engelsk og norsk som dro i gang forestillingen på en morsomt måte.

Første scenen er eventyr om «Prinsesse som ingen kunne målbinde» fremført av den norske skuespiller Geir og en gruppe livlige unge skuespiller av barn. Publikum kunne oppleve en scene med fullt av høstfarger, brolagt med lys fra en ti mil lang innsjø og fargerike klær i Krystall Palass. De yngste barna i showet var 3 år og den eldste 10 år.

Andre scene er forestilling om en gruppe vakre hvit ibis som flagrer med vingene. Danselærer Ruoxi Yang og seks barn fremførte en vakker dans med en kjempe applaus fra alle i publikumssalen. 

Scenen skiftes til foreningens visepresident og vokalist Bo Zheng viste frem sine sangferdigheter med sangen «Fly me to the moon». 

Scene skiftes nok en gang til fargerike og stilige plagg fra europeisk land til kinesiske Tang-dynastiets hoff kostymer med catwalk av barn. 

«Kommunikasjon med verden» for et nydelig ballettdans. Scenen ble varm og behagelig som gav publikum en visuell nytelse.

pianoforestilling “Turkish March ” og saksofon solo “second waltz”, viser sitt sterke fundament og fikk også stor applaus fra publikum. Fremtidens stjerne! 

På slutten av programmet viste de små sangerne sine gylne stemmer. Den klare og skarpe sangen, lyder mildt og lar en person beruse av fine melodien. 

Alle medlemmene i Snøengel forening vil takke bedriftene og enkeltpersonene som sponset dette arrangementet.

Takk til personalet bak scenen! Takk til fotografene for fantastiske minner! Takk til alle foresatte som har bidratt med støtte. Dere har jobbet hardt! 

Snøengel flerkulturelle kommunikasjons forening rapport.

(foto: Viktor Kung, Pui Tak Kung, John)

Similar Posts