Tøyen fest har vært innstilt i tre år på grunn av epidemien. Omplanlagt 3. juni 2023. Snøengel flerkulturelle kommunikasjonsforening ble invitert til å delta. 5 programmer nøye utarbeidet av forbundet. Åpningen av barnas dans brakte arrangementet til et klimaks, tiltrakk et stort antall publikum og vant kontinuerlig applaus.

Barn danser «Tang Palace Night Bankett» En gruppe lekne barn med høye boller og gule, grønne og røde kjoler danser lett med ulike musikkinstrumenter.

Klassisk dans fremført av danseklasse for voksne. De var kledd i Hanfu, som om de var jenter fra tidsreiser, og deres grasiøse danser tiltrakk seg stadig flere publikum.

Jazzdanseforestilling av jazzdansklassen, hoveddanser Hanna. De er entusiastiske og hemningsløse. Hvert barns prestasjoner er fulle av energi og personlighet. I danseprosessen fant barna også sin beste måte å uttrykke seg på, fulle av selvtillit.

Kinesisk mat er også variert: det er kyllingspyd, rekespyd, stekte nudler, vårruller, kimchi, desserter og drinker. Det er dypt elsket av lokalbefolkningen.

Similar Posts