1. april tilbrakte mer enn 80 voksne og barn en god helg for å sparke i gang årets påskeferie. Vakre kaninkranser, fargerike egg og naturtro pop-up kort symboliserer vårens gjenoppliving og fødselen av nytt liv!

Mette Hellenes er en kjent norsk tegneserieskaper. Hun har gitt ut mange tegneseriesamlinger, og har vunnet Gullprisen for Årets vakreste bok og Årets tegneseriepris mange ganger. Hun ble invitert til å lage pop up-kort med barna.

Som et av påskens symboler har Nio laget kransmaterialer i form av kaniner til barn. Barna tok med hjem en vakker kaninkrans de laget selv.

Påskens symbolske gjenstander – påskeegg, er mer fargerike i dag. Barna brukte fargede penner for å male betydningen av eggene – «våren gjenoppliver alle ting». De er så søte når de tegner seriøst~!

Ansiktsmaling barn er de søteste! Lærer Zeo maler ansikter for barn og gjør dem til søte kaniner, tigre, dinosaurer, bier osv.

Barnas glede er den største gevinsten av våre aktiviteter.Vi ser frem til flere aktiviteter holdt av Snøengel flerkutulle Kommunikasjonsforening, og følger barna til å vokse opp lykkelig sammen!Takk til alle Nio-ansatte for deres gode støtte!

Snøengel 2023 Påske Verksted 

Similar Posts